Werken bij

Kom werken bij het altijd gezellige Jagerhuys.

Maak jij het gasten graag naar hun zin? Doe je er alles aan zodat zij een onvergetelijke tijd hebben en met een voldaan gevoel naar huis gaan? Dan pas jij perfect bij ons. Het Jagershuys is op zoek naar restaurantmedewerkers die graag in eengezellig team werken, in een mooi bedrijf waar je veel kunt leren.

Kom je bij ons werken? Dan krijg jij allerlei trainingen on the job. Daarnaast werk je nauw samen met ervaren collega’s, waardoor jij binnen no time écht alle ins en outs van de horeca kent. Zodat jij nóg beter wordt in wat je met veel plezier doet. Ben jij degene die we zoeken? Neem dan snel contact op, we wachten op je. Bekijk al onze vacatures hieronder.

Keuken

Keukenhulp, zelfstandig kok, spoelkeuken

Werken in de keuken iets voor jou? Wij zijn opzoek naar een zelfstandig werkend kok, keukenhulp of spoelkeukenmedewerker.

Vul het onderstaande formulier in en laat ons weten wat jouw specialiteiten zijn.

Werken bij

Bediening

Restaurant bediening

Werken in de bediening iets voor jou? Top! Wij zijn altijd opzoek naar spontane medewerkers, die graag bij ons willen komen werken.

Vul het formulier in onderaan de pagina en vertel ons over jezelf!

Werken bij

Pannenkoeken

Pannenkoekenbakkers, Keukenhulp, spoelkeuken

Ben jij goed in het bakken van pannenkoeken? Kom dan bij ons werken!

Wij zijn op zoek naar spontane medewerkers die plezier halen uit hun werk. Weet jij wat je zoekt, en lijkt het je leuk om bij ons te komen werken? Vul dan het formulier onderaan de pagina in.

Werken bij

Meld je aan via het formulier en wij nemen contact met je op

Bedankt uw bericht. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Er is helaas iets fout gegaan. Probeer het alstublieft nogmaals.