De perfecte atmosfeer voor jouw volgende event met The Oak's indoor en outdoor ruimtes.

Ontdek The Oak. Een exclusieve, sfeervolle ruimte in het Jagershuys die jij af kunt huren voor alle denkbare evenementen. Of je evenement nou groot of klein is, zakelijk of privé. The Oak is geschikt voor vergaderingen, condoleances, feesten, bruiloften, private dining, exclusieve borrels en nog veel meer.

Door te kiezen voor The Oak verbaas jij je gasten met een prachtige locatie. Ruim uitzicht op de indrukwekkende Zeister bossen, veel lichtinval en een luxe, stijlvolle bar: een echte eyecatcher. Door de praktisch in te delen ruimte is alles mogelijk. We denken graag met je mee over de aankleding van jouw evenement. Alles om het een onvergetelijke tijd te maken.

Vergaderen

Vergaderen & bijeenkomsten

Ja, ook voor zakelijke presentaties kun je bij ons terecht. Wij zorgen voor een beamer, een flip-over, een projectiescherm, een microfoon en een soundmixer. Zo heb jij alles wat je nodig hebt. En natuurlijk zorgen we ook voor een voedzame lunch, mocht je dat willen.

Boeken

Privé etenszaal

Prive diner, feesten, condoleances

Bij dit restaurant kan je niet alleen terecht voor de heerlijke gerechten, maar ook als je iets te vieren hebt. Een verjaardag, babyshower of receptie. Of natuurlijk gewoon zomaar. Er zijn bij Restaurant AlaKart ruimtes te huur voor:

feestjes, borrels, presentaties, recepties, barbecues, high teas, lunches en diners.

Of wat dacht je van een zakelijke meeting midden in de bossen? Er is onder andere een beamer, flip-over, projectiescherm en een microfoon + soundmixer beschikbaar. Dan hoef je dat zelf niet meer te regelen.

Boeken

Exclusieve bar

Vergaderen & bijeenkomsten

Onze bar is niet zomaar een bar. Alles draait om de beleving. De bar zorgt voor een bijzondere sfeer door de knusse verlichting en de perfecte balans tussen warm hout en een stoere industriële look. Gezelligheid: daar gaat het om. Neem plaats aan onze exclusieve bar en geniet.

Boeken

Presentatie scherm

Makkelijk presenteren op ons high-end 100 inch 4k scherm.

Vanaf 10 personen

Te reserveren vanaf 10 personen of op afspraak.

Uit eigen keuken

Alles vers bereid door
onze koks

Laat ons de details weten van je event en wij nemen spoedig contact op.

wij vernemen graag jouw wensen en nemen spoedig contact op
Bedankt uw bericht. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Er is helaas iets fout gegaan. Probeer het alstublieft nogmaals.